2010

Tā, tas nu ir darīts, negatīvisms bija uzkrājies un bija jāatstāj 2010. gadā. Lai pirms Jaunā gada bilstu kaut ko pozitīvu, jāsaka, ka beidzot nopirku “Lielo patiesību meklējumus”. Ilgi svārstījos, jo nebija pārliecības, ka grāmatā nebūs nosliece uz ezotēriku, kas varētu nebūt 19 Ls vērta, taču pēc grāmatas pāršķirstīšanas rodas iespaids, ka būšu trāpījis desmitniekā – pašlaik šķiet, ka viss grāmatā apkopotais ir virskopa visām ziņāšanu virsotnēm, kuras es kaut kad gribētu iekarot. Tagad tikai nezinu, kā lai izbrīvē laiku, lai to visu izlasītu.

Kopumā 2010. gads bija diezgan saspringta darba pilns. Gada piedzīvojums – ASV apceļošana. Esmu pabeidzis arī kārtējo bezjēdzīgo interneta portālu, par kura lietderību gan principā neesmu domājis, jo galvenais taču ir iedvesma un kodēšanas prieks:) Publcēšu to kaut kad janvārī.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>