Dzīvošanas un žurnālu lietas

Tā, ieskatījos http://reinistraidas.lv/ tīmekļa žurnālā… (Ja šī tīmekļa žurnālu sērga, kurā, diemžēl, esmu iesaistījies arī es, turpinās izplatīties, tad tuvā nākotnē biežāk zināsim, kāds ir cilvēka URL, un nevis īstais vārds:))

Tagad mans dienas eksistenciālais jautājums ir: kāpēc es pašlaik Austrālijā nestudēju kino mākslu un kāpēc manas galvenās rūpes pašlaik nav manas nākāmās uzņemamās īsfilmas sižets? Kāpēc katru dienu aizvadu kā Sīzifs? Kā tas viss tik tālu ir nonācis?

Mans dienas secinājums ir: man ir kaut kāds s. bremzēts temperaments, kura dēļ es neesmu gatavs uz afērām, tā vietā visu laiku domājot, ka kaut kad kaut ko te viens pats uzkodēšu (kā tas ~21 gada vecumā veiksmīgi izdevās), atsākšu savu biznesu un tad nudien katru dienu dzīvošu forši.

Turklāt Reinis Traidās arī veikli virknē teikumus. Ne tā kā es šeit – ar tādiem teikumiem, kas katrs pats par sevi pēc komata ir sadalāms vairākās rindkopās, ar palīgteikumiem palīgteikumu galā, ar divdabja teicienus paskaidrojošiem divdabja teicieniem, “Un” teikumu sākumos un beigās, ar visādiem “pilns”, “visādiem”, “šķietami”, “kaut kas”, “tātad”, “kopumā”, “taču”, “jeb precīzāk”, “katrā ziņā”…

Katrā ziņā šī ieraksta doma ir, ka tas viss iekš http://reinistraidas.lv/ ir lasīšanas vērts.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>